11 JAAR LANG LIEVE BERICHTEN KLANTEN KRALENSTULPJE.NL

Een reis door de tijd!! Ons gastenboek wordt verwijderd door de beheerders van mijn webwinkel, maar 10 jaar nostalgie en leuke en lieve berichten kan ik niet zomaar verloren laten gaan! Daarom hebben we een archief aangelegd en al deze berichten! Zie jij jezelf er tussen staan?? Geef dit dan door met naam en plaatsingsdatum voor 31 maart. Want dan maak je kans op een leuk cadeautje!!!  De winnaars krijgen persoonlijk bericht! Klik op de afbeedling!

LOVE IS IN THE AIR BIJ KRALENSTULPJE.NL

We staan iedere dag met 4 personen voor u klaar! Heeft u voor 16:00 uur besteld? Dan gaat uw bestelling nog dezelfde dag met de post mee! Zondag is het valentijsdag! Onze twee studenten vestigingsmanager Groothandel hebben voor u een mooie Valentijspresentatie gemaakt! Deze heeft thijs gemaakt, ontzettend leuk toch?? En zo'n leuk pakket is ook nog best leuk om na Valentijsdag te krijgen. Al past deze zeker niet meer door de brievenbus maar wat maakt het uit want de verzending hiervan gratis!

En dan is deze erg leuke presentatie van Renee, ze heeft ook heel erg haar best gedaan!

 

LETTERKRALEN VAN KRALENSTULPJE.NL

We hebben hele leuke letterkralen en tussenkralen voor letterkralen binnen gekregen!
Klik op de afbeelding om er naar toe te gaan!
Ik vind dit toch nog even te leuk en te vrolijk om niet even te delen, hier word ik blij en positief van en een beetje positieve energie kunnen we vooral in deze tijd zeker gebruiken toch?

NIEUW!!!

We hebben heel veel leuke nieuwe artikelen binnen gekregen! Klik op de afbeelding om er naar toe te gaan!

Voor iedereen die kan en gaat schaatsen, heel erg veel plezier toegwenst!!! Vergeet je vooral niet om je gratis cadeautje mee te bestellen?

 

Mocht u ergens vragen over hebben dan mag u mij natuurlijk  altijd  mailen via info@kralenstulpje.nl

Hartelijke groetjes,

Esther de Jonge

Facebook  |  Twitter  |  Pinterest  | InstagramTutorials

 

 

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes!

Ook krijgt u meteen na aanmelding een Gratis E-book met Tutorials van 't Kralenstulpje met meer dan 100 pagina's aan voorbeelden van zelfgemaakte sieraden! De download link ontvangt u meteen in de bevestigingsbericht in uw browser.
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss