10 x edelsteen kraal van rode Howlite 12mm

Artikelnummer: Stelling K-13 bak Ester 2
Artikel 20 van 25
€ 4,99 (inclusief btw)
Voorraad 5 stuks

Edelsteen kraal van rode Howlite 12mm

De edelsteen kralen van rode Howlite, met een diameter van 12 mm, zijn niet alleen opvallend vanwege hun levendige kleur, maar hebben ook enkele intrigerende eigenschappen.

Howlite staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen en wordt vaak geassocieerd met het bevorderen van rust en ontspanning. Hoewel natuurlijke Howlite wit van kleur is, worden varianten zoals rode Howlite kunstmatig gekleurd om een opvallende uitstraling te geven.

Deze rode Howlite kralen kunnen een gevoel van energie en vitaliteit toevoegen aan uw sieradencreaties, terwijl ze tegelijkertijd een vleugje rust en kalmte behouden waar Howlite om bekend staat.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat edelstenen, hoewel ze mogelijk positieve eigenschappen hebben, geen vervanging zijn voor medische behandelingen. Bij gezondheidsklachten is het altijd raadzaam een arts te raadplegen voor professioneel advies en behandeling.

Rode Howlite kralen kunnen prachtige accenten vormen in uw sieradenontwerpen, of het nu gaat om armbanden, kettingen of oorbellen. Laat uw creativiteit de vrije loop en voeg een vleugje levendigheid en sereniteit toe aan uw handgemaakte sieraden met deze mooie edelsteen kralen van rode Howlite.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss