10 x edelsteen kraal van Howlite 10mm gat: 1mm

Artikelnummer: Bak 228 voorraad bak B-12
Artikel 32 van 44
€ 3,99 (inclusief btw)
Voorraad 15 stuks

Edelsteen kraal van Howlite 10mm gat 1mm

 

Deze 10mm Howlite kraal met een gat van 1mm is een uitstekende keuze voor uw sieradenprojecten. Howlite is een bijzondere edelsteen met enkele mogelijke eigenschappen waarvan u op de hoogte moet zijn.

Howlite staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen. Het wordt gezegd dat het helpt bij het verminderen van stress, angst en woede, waardoor het een geweldige steen kan zijn voor emotioneel evenwicht. Deze kraal kan u helpen bij het bevorderen van rust en kalmte, en het verbeteren van uw algemene gevoel van welzijn.

Of u nu een armband, ketting of ander sieraad maakt, deze Howlite kraal voegt niet alleen een vleugje schoonheid toe aan uw creatie, maar kan ook een positieve energie met zich meebrengen. Houd er echter rekening mee dat de beschreven eigenschappen gebaseerd zijn op ervaringen en overtuigingen van mensen en niet wetenschappelijk zijn bewezen. Bij gezondheidsklachten is het altijd raadzaam om professioneel advies in te winnen bij een zorgverlener. Voeg deze prachtige kraal toe aan uw sieradenproject en laat zowel de schoonheid als de mogelijke spirituele voordelen ervan stralen.

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss