10 x edelsteen kraal van Amethist 4mm gat: 0,6mm

Artikelnummer: Stelling K-13 bak Ester 2
Artikel 13 van 44
€ 1,99 (inclusief btw)
Voorraad 12 stuks

Half edelsteen kraal van Amethist 4mm gat: 0,6mm

Onze half edelsteen kraal van Amethist in 4mm met een gat van 0,6mm is een prachtige en spirituele keuze voor uw sieradenprojecten. Amethist is een paarse kwartssteen die bekend staat om zijn mooie kleur en spirituele eigenschappen.

Amethist wordt vaak geassocieerd met rust, kalmte en spirituele bescherming. Het staat bekend als een steen van ontspanning en innerlijke vrede, en wordt vaak gebruikt om stress en spanning te verminderen. Het kan helpen bij het bevorderen van een goede nachtrust en het verbeteren van de slaapkwaliteit, waardoor het een populaire steen is om te dragen als hulpmiddel bij slapeloosheid.

Deze 4mm Amethist kraal heeft een mooie paarse kleur en een gladde afwerking, waardoor het een elegante en tijdloze uitstraling heeft. Het kan prachtig worden gecombineerd met andere edelsteen kralen, metalen accenten en kralen in verschillende kleuren om unieke en betekenisvolle sieraden te creëren.

Amethist wordt ook beschouwd als een steen van spirituele bescherming en intuïtie. Het kan helpen bij het openen van het derde oog en het versterken van spirituele vermogens. Het wordt vaak gebruikt in meditatie en spirituele praktijken om een diepere verbinding met het universum en hogere bewustzijnsniveaus te bevorderen.

Met onze 4mm Amethist kraal kunt u sieraden maken die niet alleen mooi zijn om te dragen, maar ook een diepere spirituele betekenis hebben. Laat uw creativiteit stralen en voeg een vleugje spirituele kracht en schoonheid toe aan uw sieradencollectie met deze prachtige Amethist kraal!

 

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss