10 x edelsteen kraal frosted gestreepte agaat Coconut 8mm gat 1mm

Artikelnummer: I-22 Best Friends
Artikel 31 van 161
€ 2,99 (inclusief btw)
Voorraad 20 stuks

Edelsteen kraal frosted gestreepte agaat Coconut  8mm gat 1mm

♥ Wij zijn blij om onze Edelsteen kraal frosted gestreepte agaat Coconut 8mm aan u voor te stellen. Met een verfijnde gatdiameter van 1 mm is deze kraal een waardevolle aanvulling voor sieradenliefhebbers die genieten van kralen kopen, sieraden onderdelen en het creëren van prachtige armbandjes en andere sieraden.

Deze specifieke kraal heeft een frosted afwerking, wat resulteert in een matte textuur zonder beschermende laklaag of coating. Het unieke uiterlijk van de kraal voegt een bijzondere uitstraling toe aan uw sieradencreaties. Houd er rekening mee dat matte kralen zoals deze kunnen verkleuren wanneer ze in contact komen met andere geverfde kralen of halfedelstenen. Dit draagt echter bij aan de authentieke schoonheid van de kraal en maakt elk sieraad dat u ermee maakt werkelijk uniek.

De gestreepte agaat Coconut edelsteen wordt geassocieerd met stabiliteit, aarding en kalmerende eigenschappen. Het heeft het vermogen om u met beide voeten op de grond te houden, zelfs terwijl het intuïtieve ontwikkeling en spirituele groei stimuleert. Volgens overleveringen heeft deze edelsteen ook positieve effecten op het immuunsysteem, de spijsvertering en de gezondheid van het hart en de bloedvaten. Bovendien wordt gesteld dat agaat gunstig is om te dragen tijdens de zwangerschap.

Bij 't Kralenstulpje nodigen we u uit om uw creativiteit te verkennen en zelf prachtige sieraden te maken met deze Edelsteen kraal frosted gestreepte agaat Coconut 8mm. Ontdek de veelzijdigheid van edelsteen kralen en geniet van de betekenisvolle eigenschappen die ze met zich meebrengen in uw persoonlijke sieradenprojecten.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss