10 x edelsteen kraal van Picasso stone jasper 12mm gat: 1mm

Artikelnummer: Stelling magazijn 1 bak 125
Artikel 17 van 25
€ 4,99 (inclusief btw)
Voorraad 10 stuks

Edelsteen kraal van Picasso stone jasper 12mm gat: 1mm

De Picasso Stone Jasper edelsteen kraal met een diameter van 12 mm voegt een unieke en levendige uitstraling toe aan uw sieradencreaties. Picasso Stone Jasper, ook bekend als Picasso Jasper of Picasso Marble, is een prachtige combinatie van verschillende kleuren en patronen, variërend van warme aardetinten tot levendige accenten van rood, geel en bruin.

Deze opvallende kraal is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar wordt ook gewaardeerd om zijn spirituele eigenschappen en helende krachten. Van Jasper wordt gezegd dat het helpt bij het spiritueel aarden, waardoor u in harmonie kunt zijn met uzelf en uw omgeving. Het bevordert een gevoel van stabiliteit en evenwicht, waardoor u zich gecentreerd en gegrond voelt, zelfs in turbulente tijden.

Naast zijn aardende eigenschappen wordt Jasper ook geassocieerd met het verbeteren van de conditie en het uithoudingsvermogen. Het kan een bron van kracht en vitaliteit zijn, waardoor u energiek en gemotiveerd blijft om uw doelen na te streven. Bovendien wordt gezegd dat Jasper een positieve invloed heeft op botten en tanden, en kan het helpen bij het verminderen van stressklachten en het bevorderen van een gevoel van kalmte en welzijn.

Het is belangrijk op te merken dat elke Picasso Stone Jasper kraal uniek is vanwege zijn natuurlijke variaties in kleur, patroon en textuur. Deze unieke kenmerken voegen een authentiek karakter toe aan uw sieradenstukken en maken elk ontwerp tot een uniek kunstwerk.

Hoewel Jasper mogelijk positieve effecten heeft op het welzijn, zijn natuursteen kralen geen vervanging voor medische behandelingen. Als u gezondheidsklachten heeft, raadpleeg dan altijd een medische professional, zoals uw huisarts.

Kortom, de Picasso Stone Jasper edelsteen kraal biedt niet alleen esthetische schoonheid aan uw sieraden, maar kan ook dienen als een krachtige bron van stabiliteit, energie en welzijn. Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer prachtige sieraden die niet alleen de zintuigen prikkelen, maar ook de ziel voeden.

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss