Echt Sterling 925 zilveren harmony ball Engelenroeper kooi 20mm

Artikelnummer: Onder H-12 Bak 7 / ZB925-27
Artikel 41 van 88
€ 32,95 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Echt Sterling 925 zilveren harmony ball Engelenroeper kooi 20mm

(exclusief klankbolletje, deze is er apart bij te bestellen)

Deze echt massief sterling 925 zilveren harmony ball Engelenroeper kooi vertegenwoordigt een unieke combinatie van traditie, kunst en persoonlijke expressie. Vervaardigd uit Sterling zilver, staat deze handgemaakte, Mexicaanse, opengewerkte kooi symbool voor het vakmanschap en de schoonheid die de tijd trotseert. Hoewel deze kooi zelf stil is, biedt hij u de prachtige mogelijkheid om hem tot leven te wekken door er een klankbol in te plaatsen.

U heeft de vrijheid om deze kooi te personaliseren met een klankbol van maximaal 24 mm in diameter, waardoor u uw eigen unieke symbool van bescherming en begeleiding kunt creëren. De kooi kan gemakkelijk geopend en gesloten worden, waardoor u de inhoud naar behoefte kunt wisselen – of u nu kiest voor een klankbol die een zachte rinkel produceert of een andere betekenisvolle inhoud.

Met een hoogte van 34 mm, exclusief de ophangbeugel, en een totale hoogte van 51 mm inclusief beugel en oog, is deze Engelenroeper kooi opvallend en elegant. De binnendiameter van het ophangoog van 7 mm zorgt ervoor dat het aan diverse soorten kettingen gehangen kan worden, zodat het een prominente plaats vlak bij uw hart kan innemen.

Deze Engelenroeper kooi is meer dan een sieraad; het is een draagbaar kunstwerk dat een persoonlijke touch toevoegt aan uw dagelijkse leven. Het is een prachtig cadeau voor uzelf of voor iemand die u dierbaar is, symbolisch voor bescherming, liefde en de onzichtbare banden die ons verbinden. Creëer uw eigen harmonie en draag het als een constante herinnering aan de liefde en zorg die u omringt.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss