Echt Sterling 925 massief zilveren harmony ball Engelenroeper met klankbol geel met bruin verguld

Artikelnummer: Onder J-12 Bak Chech kraal / ZB925-60
Artikel 42 van 88
€ 34,95 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Echt Sterling 925 massief zilveren harmony ball Engelenroeper met klankbol geel met bruin verguld

Deze Echt Sterling 925 zilveren Harmony Ball Engelenroeper met een geel-bruine klankbol is een prachtig voorbeeld van vakmanschap en traditie. Met een diameter van 20 mm, vertegenwoordigt deze handgemaakte, Mexicaanse kogel, verfraaid volgens de cloisonné methode, een rijke traditie van artistieke uitdrukking en persoonlijke betekenis.

Harmony Balls, al lang vereerd in verschillende culturen voor hun subtiele en rustgevende belgeluid, dienen niet alleen als een bron van kalmering en meditatie maar ook als geluksbrengers. Deze specifieke harmony ball, met zijn unieke geel-bruine emaille, voegt een extra laag van schoonheid en betekenis toe, waardoor hij opvalt als een stijlvol sieraad of een doordacht cadeau.

Bijzonder geliefd bij zwangere vrouwen, biedt de harmony ball een manier om een diepe, emotionele band met hun ongeboren kind te creëren. Het zachte geluid van de bal, hoorbaar voor de baby vanaf ongeveer 20 weken, wordt een bron van troost en herkenning, voor en na de geboorte. Dit maakt het niet alleen een sieraad maar ook een symbolisch gebaar van liefde en bescherming.

Deze harmony ball is vervaardigd uit massief Sterling zilver (925) en deels geëmailleerd in geel-bruin, een techniek die zowel artistieke finesse als duurzaamheid waarborgt. De kogelvorm, of bolvorm, is kenmerkend voor harmony balls en is zo ontworpen dat het belgeluid optimaal kan resoneren. Binnenin de bol bevindt zich een soort miniatuur xylofoon, waar een stalen kogeltje overheen rolt bij elke beweging, wat resulteert in het kenmerkende zachte tingelen.

Als u op zoek bent naar een uniek sieraad dat schoonheid combineert met diepe betekenis, dan is deze Echt Sterling 925 zilveren Harmony Ball Engelenroeper met geel-bruine klankbol een prachtige keuze. Het staat niet alleen symbool voor liefde en verbinding maar dient ook als een bron van rust en geluk, zowel tijdens de zwangerschap als daarna.

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss