Team Kralenstulpje, even voorstellen!

Oprichtster en eigenaresse Esther de Jonge

Ik ben 10 maart 2010 gestart met 't Kralenstulpje en ik ben 51 jaar,  ik woon in het mooie Scheemda in Noord Oost Groningen, gemeente Oldambt. Oorspronkelijk kom ik uit Sappemeer. Voordat ik met 't Kralenstulpje begon, werkte ik als Office Manager bij een Medisch bedrijf gevestigd in het Triade gebouw bij UMCG in Groningen. Dit bedrijf is inmiddels verkocht aan een bedrijf in het Buitenland en gelukkig kreeg ik op dat moment de mogelijkheid om me volledig te richten op 't Kralenstulpje!

Aangezien ik altijd al bezig was om sieraden maken, was dit als het ware een droom voor mij, die werkelijkheid is geworden! Wanneer ik bezig ben om sieraden te maken kan ik me volledig ontspannen. Ik maak me dan nergens zorgen over en ik ben altijd heel blij en trots met/op het resultaat!

En het is helemaal niet moeilijk! (Zie de gratis 10 stappen cursus welke ik onder klantenservice heb staan)
Iedereen kan het! Nu werk ik iedere dag samen met en groep lieve vriendinnen en heb ik elke dag contact met gelijk gestemden,  kralen en sieraden liefhebbers en dat is zo leuk! Iedere dag ben ik ontzettend dankbaar dat ik dit werk mag doen.

Groetjes,

 

Esther van Ginhoven

Een van onze Kralenstulpje held(inn)en!

Esther doet allerlei hand en span diensten bij 't Kralenstulpje.

Mellina Buze

Melina onze 2e heldin werkt een paar uurtjes in de week bij 't Kralenstulpje, we zijn heel erg blij dat ze ons team is komen versterken.

Verder kunt u te woord worden gestaan door één van onze stagiaires. Zij willen het vak heel graag leren! En 't Kralenstulpje helpt de jeugd hierbij om hun diploma te halen. En dat vinden wij heel erg leuk om te doen!

Dit is ons bedrijfsfilmpje van één minuut!

KRALEN EN ONDERDELEN OM SIERADEN TE MAKEN

't Kralenstulpje spendeert weinig geld aan dure reclame. Wij investeren liever in service en betaalbare kwaliteit (u ziet de resultaten). Hierdoor is mond-tot-mond reclame echter uitermate belangrijk. Ons verzoek: Bent u tevreden? Zo ja, zegt het voort.
Zo niet, laat het ons weten op info@kralenstulpje.nl of bel ons meteen op: 0597-85 01 10

We zijn nog opzoek naar een Stagiair / stagiaire ! Kom jij ons team versterken?
 

Klik dan hier voor informatie!

Of misschien wil je gewoon wat werkervaring opdoen met behoud van uitkering?
Informeer bij het UWV voor de mogelijkheden.
We leiden je gratis op en schrijven een leuke beoordeling voor op je CV!

 

Klik hier om terug te gaan naar Klantenservice

© 2009 - 2021 kralenstulpje.nl | sitemap | rss