Samen sterk: Hulp van vrienden

Graag wil ik u even bijpraten over de afgelopen tijd. Onlangs (afgelopen woensdag) ben ik ontslagen uit het ziekenhuis na een operatie en ik wil u laten weten dat alles goed is gegaan en ik wilde u laten weten hoeveel uw steun voor mij heeft betekend! Ik loop nu nog rond met twee drains in mijn lichaam. Ik heb een buideltasje waar ik de potjes in heb gedaan en dat werkt tot zover prima. Het is wel een noodkijk dus ik kom, zolang ik aan de slangen zit, de deur nog niet uit. Gelukkig heb ik thuis nog genoeg zittend werk te doen en dat gaat prima! Als alles mee zit mogen de drains er zondag, maar uiterlijk dinsdag uit. Dan ben ik weer helemaal blij!

De afgelopen weken hebben mij doen realiseren hoe kostbaar vriendschap en solidariteit zijn. Dankzij de hulp van mijn lieve vrienden, vriendinnen en mede-ondernemers zijn de pakketjes nog steeds op tijd de deur uitgegaan. Hierdoor heeft u gelukkig weinig hinder ondervonden. Uw begrip en geduld zijn hierbij heel erg op prijs gesteld.

Een leuke tutorial met 5 armbandjes

Tijdens mijn herstelperiode ben ik druk bezig geweest met iets leuks voor u. Ik ben blij om onze nieuwe tutorial met u te delen, waarin ik stap voor stap laat zien hoe u prachtige sieraden kunt maken met onze kralen. Het voorbeeld en de foto’s zijn gemaakt door Wendy van der Put. Of u nu nieuw bent in het sieraden maken of een ervaren hobbyist, ik hoop dat u er net zoveel plezier aan zult beleven als wij! Klik op de afbeelding om er naar toe te gaan!

Tutorial Bohemian armbandjes

Dankbaar voor uw steun en vertrouwen

Uw steun en bemoedigende woorden hebben mij enorm geholpen om met hernieuwde energie en blijdschap aan het werk te gaan. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik heel blij en opgelucht ben dat alles achter de rug is en dat alles goed is gegaan. Ik heb zelfs kaartjes gekregen van medeondernemers en klanten, heel erg lief! Ik wil ook graag mijn dank uitspreken voor de positieve feedback via ons keurmerk Webwinkelkeur. Het is een fijn gevoel om te weten dat onze inspanningen gewaardeerd worden en dat we op de goede weg zijn!

Elke bestelling, elk bericht en elke interactie met u is voor mij een waardevol moment. Het gaat verder dan alleen een zakelijke relatie – het is voor mij een band die we samen delen. U maakt ‘t Kralenstulpje tot wat het is, en ik voel me blij om u te mogen helpen.

Toekomstige projecten samen

Ik kijk uit naar wat de toekomst brengt en naar alle creatieve projecten die we samen zullen maken. U maakt het mogelijk om mijn passie te blijven delen, en ik ben vastberaden om dit met dezelfde toewijding voort te zetten.

Bedankt voor alles!

Nogmaals, heel erg bedankt voor uw begrip, steun en betrokkenheid. U maakt het verschil en ik waardeer dat enorm. Laten we samen blijven genieten van het maken en delen van mooie sieraden.

Hartelijke groeten,

Esther de Jonge

Set Bohemian armbandjes zelf maken!

Veelgestelde Vragen

1. Zal de service nog steeds zoals gewoonlijk verlopen?

Zeker weten! Ik zal mijn uiterste best doen om de zelfde service te blijven bieden die u van mij gewend bent. Ik heb gelukkig mensen die me nu even helpen. Binnen 6 weken ben ik weer helemaal genezen en zal alles weer net zo zijn als anders!

2. Waar kan ik de nieuwe tutorials vinden?

U kunt de tutorial bekijken op mijn website onder het tabblad 'Tutorials'. Ik hoop dat het u inspireert om nieuwe sieraden te maken!

3. Zijn er nieuwe producten beschikbaar?

Jazeker, ik blijf onze collectie uitbreiden met nieuwe kralen en sieradenonderdelen. Blijf onze website volgen voor de nieuwste aanwinsten. Verder heb ik de artikelen over mogen nemen van de webwinkel KralenDesign uit Oude Pekela. De komende tijd zal ik de artikelen op de website gaan zetten en er zitten hele leuke artikelen bij! Maar ook heel veel leuke items om onze verrassingspakketten mee aan te vullen! 

4. Hoe kan ik contact met jou opnemen als ik vragen heb?

Aarzel niet om contact met mij op te nemen via de contactpagina op mijn website. U kunt bij deze nieuwsbrief ook gewoon op beantwoorden klikken! 

5. Mag ik mijn eigen creaties met jou delen?

Absoluut en heel graag! Ik vind het geweldig om uw creaties te zien. Stuur me gerust foto's via e-mail of deel ze op mijn sociale media. Ik kijk er naar uit!

📢 Nieuw in ons assortiment: Super leuke Polymeer kralen! 🎉

We zijn erg blij om onze nieuwste collectie polymeer kralen aan te kondigen! 😍 Deze prachtige kralen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder hartjes, bloemen, column kralen, rondellen en schattige figuurtjes! 🌸🌼💕

Polymeer kralen

BLOEM KRALEN

Polymeer kralen

NIEUWE ARTIKELEN 🌿🌸

We hebben deze maand en afgelopen maand heel veel nieuwe artikelen binnen gekregen waaronder weer heel veel sieradenonderdelen van het bekende merk Beadalon. Klik op onderstaande afbeelding om er naar toe te gaan!

Polymeer kralen armbanden

Wist u dat u altijd een gratis cadeautje kunt meebestellen? Klik op de onderstaande afbeelding en voeg het gratis cadeautje toe aan uw winkelmandje. Vergeet het niet, want we geven het graag aan u!

 

Mocht u ergens vragen over hebben dan mag u mij natuurlijk  altijd  mailen via info@kralenstulpje.nl

Hartelijke groetjes,

 

Esther de Jonge

 

Terug naar nieuwsbrieven archief

 

't Kralenstulpje, specialist in kralen en sieradenonderdelen

 

Blijf op de hoogte!

 

Over ons | Klantenservice | Korting & Sparen Verzending | Contact | Tel: +31(0)597-850110

 

 

Kom op onze V.I.P. lijst!

Kom op onze V.I.P. lijst!
En ontvang gratis e-book tutorials, korting en cadeautjes in onze nieuwsbrief!

Ik doe mee!

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?
© 2009 - 2024 kralenstulpje.nl | sitemap | rss