Sorteer op
Sorteer op

Medaillons, waar worden ze voor gebruikt?

Via deze pagina ga vertellen over medaillons. De vraag is waar kunnen ze allemaal voor gebruikt worden en waarom mensen deze vaak dragen. Ze zijn ook te gebruiken voor verschillende dingen en niet alleen voor sieraden. Men draagt ze ook vaak op kleding, dan zijn zeverwerkt op kleding stukken.

Foto medaillon aan een ketting

Medaillons worden vaak gebruikt en gedragen de mensen, omdat ze er een foto in kunnen doen. Door dit kleine gebaar vinden mensen het vaak altijd de moeite waard om dit te kopen. Dit is, omdat men dan hun geliefde dicht bij zich kan dragen en het niet openlijk te zien is aan de buitenwereld. Het kan gezien en voelen worden alsof het diegene zijn kleine geheim is. Vaak wordt het dan geassocieerd met een overleden dierbare of een relatie. Dit hoeft helemaal niet het geval te zijn, want als u kinderen heeft, kunt u ook een foto van hun erin doen. Zelf zou ik er ook nog wel een foto van een speciale plek erin doen. De reden hierachter is zodat alle mooie herinneringen die ik met de plek heb door die ene foto herinnerd wordt. Op deze manier heb je meerdere verschillende herinneringen in plaats van herinneringen met een bepaald iemand of bepaalde personen.

Herinnering medaillon

Via onze website verkopen we verschillende soorten medaillons, op basis daarvan kunt u ook een foto kiezen. Bij het medaillon waar een het wens symbool voor staat, kunt u bijvoorbeeld wensen dat iemand terug komt of wensen dat die herinnering voor eeuwig bij u blijft. Bij een hartvormige medaillon kunt er voor kiezen om een foto van uw geliefde erin te doen of iemand anders die uw lief hebt. Om het iets persoonlijke te maken kunt ervoor kiezen om bij het hartje met een pootje een huisdier of ander dier die belangrijk voor uw was om daar een foto van in te doen.
Kortom met zo’n medaillon kunt u van alles mee doen. Het maakt ook niet uit welke vorm of welke uitstraling het medaillon heeft. Als u erover nadenkt, komt het toch op hetzelfde neer. De bedoeling van die medaillon is iets of iemand waar u van houdt en om geeft daar een foto van in het medaillon zit.

Ik hoop dat u het leuk vond om dit te lezen over het medaillon en heeft u een beter idee wat er nog meer qua foto’s in de medaillons kan. Mocht er nog vragen zijn of wilt u nog wat informatie over de medaillons en wat u ermee kunt, neem dan gerust per mail contact met ons op en dan helpen we u graag!


Groetjes Jorieke, stagiaire International Business Studies

Waarom winkelen bij 't Kralenstulpje?

Nieuwsbrief

❤️🌸 Wilt u een gratis E-Book tutorials ontvangen met meer dan 100 pagina’s met voorbeelden om zelf sieraden te maken?

Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief van 't Kralenstulpje met kortingen en cadeautjes! De download link ontvangt u direct in het bevestigingsbericht in uw browser. 🌼🎁
Aanmelden
© 2009 - 2023 kralenstulpje.nl | sitemap | rss